Voor ouders van kinderen van -9 maanden tot en met 4 jaar.
 
Vlnr: Anja Hallegraeff, Veronique Caris en
Monique Gevers, jeugdgezondheidsverpleegkundigen.
Kantooradres consultatiebureau: Markt 4 Bladel.

Voor afspraak: 040-2308020 tussen 8.00 uur en 17.00 uur of
voor vragen 040-2308030 van 9.00-11.00uur  en van 14.00-16.00 uur.

www.zuidzorg.nl

Zuidzorg is gevestigd in Bladel en weet alles op het gebied van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting/dieetadvies en zorg thuis.

Kraamzorg/Jeugdgezondheidszorg
Onder de jeugdgezondheidszorg valt het consultatiebureau waar ouders advies en ondersteuning kunnen krijgen bij de zorg voor hun kindje. Daarnaast biedt de thuiszorg ook cursussen ter voorbereiding op de komst van het kindje, de ZuidZorg winkel en spreekuren aan waar ouders al hun vragen over het groeien en opvoeden van hun kindje kunnen stellen. Het consultatiebureau kan een aangepast aanbod bieden voor kinderen en gezinnen die iets extraĺs nodig hebben, zoals een diŰtiste, gespecialiseerde gezinshulp, Video Home training en de kraamzorg.
Met alle vragen en problemen kunnen ouders bij het consultatiebureau terecht voor grote en kleine vragen. Denk hierbij aan voeding, zindelijkheid, gezinssituaties of vragen die gaan over opvoeding, gedrag of ontwikkeling.
Het consultatiebureau kent een inloopspreekuur en kent ook geplande afspraken. Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 040-2308020

Voedingsvoorlichting en dieetadvies
Eten is meer dan alleen noodzaak. We willen toch ook vooral genieten van lekker eten. Dat kan, ˇˇk als je een dieet moet of wilt volgen. Onze diŰtisten hebben alles in huis om jou het beste te advies te kunnen geven. Gezond en lekker: dat is toch de ideale combinatie?!

Zorg thuis
De ZuidZorg biedt zorg voor mensen die tijdelijk of langdurig afhankelijk zijn van de zorg van anderen. De ZuidZorg kan hulp bieden in de huishouding, douchen en verzorgen.
De jeugdgezondheidsverpleegkundigen zijn ook medewerkers van het CJG Infopunt Opvoeding.