PianolessenPianolessen op basisschool Het Palet

Sinds september 2008 worden er pianolessen gegeven op basisschool Het Palet.
Docent is Matty Huyts, die behalve in zijn eigen privépraktijk in Bladel ook les geeft aan muziekschool Art4U in Veldhoven.
De lessen worden in een vriendelijke en ongedwongen sfeer gegeven: op donderdag in de school zelf, en op zaterdagochtend op het thuisadres Berkekker 6 in Bladel.

Muziek in het algemeen heeft een positieve invloed op de intellectuele, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen.

Waarom pianoles?
Pianospelen is plezier met muziek! Je bent in je eentje een heel orkest, maar het is ook leuk om jezelf of anderen te begeleiden en mee te zingen met bekende liedjes!

* Een cursusjaar heeft 34 lessen. U kunt kiezen voor lessen van 20 minuten (€ 640,- per jaar) of 30 minuten (€ 880,- per jaar). De lessen vinden wekelijks plaats.
* Voor de pianolessen kunt u bij de Gemeente Bladel een rugzakje aanvragen; daardoor krijgt u de helft van het lesgeld tot een maximum van 414 euro per jaar terug.
Dat betekent dat u voor een jaar pianoles dus maar 320 euro resp. 466 euro kwijt bent.
* Het lesmateriaal varieert van klassiek tot eigentijds repertoire.
* De ideale leeftijd om te beginnen is 7 jaar, dus vanaf groep 4.
* Voor de ambitieuze leerling bestaat er de mogelijkheid om examens af te leggen. De normen hiervoor zijn gelijk aan de normen zoals die op muziekscholen gehanteerd worden.
* Ieder jaar worden er leerlingenconcerten georganiseerd. Een keer binnen mijn eigen praktijk en een keer op de basisschool (het Paletconcert) in het kader van de buitenschoolse activiteiten.
* Voor nog meer inhoudelijke informatie en om uit te proberen of pianoles echt geschikt is voor uw kind kunt u het beste een afspraak met mij maken voor een gratis proefles.

Matty Huyts
Berkekker 6
5531 DA Bladel
0497 369 142
06 2041 7901
mattyhuyts@gmail.com